Jelentkezés

Túra Camp Tenerife: , 2022-08-27 - 2022-09-04

 

Kedves érdeklődök !

 

10 fő részére van helyünk erre a csodás programra ! 

A nyári táborunk idei tematikája nem pusztán a túrázás lesz, hanem az élmények sokasága, amiben Tenerife csodaszép szigete igazán bővelkedik. 

A szállásaitok Costa del Silencio óceánparti kisvárosában lesznek 3 apartmanban (Vulcano Sports mögötti medencés apartman komplexumban, Óceántól 5-10 perc séta), közel Los Cristianos és Las Américas pezsgő életéhez, még is egy csendesebb, hangulatosabb kis városban, a csodás hegyek, dombok árnyékában, a sziget legdélebbi pontján. 

Az egyhetes tábor 2 napján tervezünk egésznapos túrákat (plusz 1 félnaposat, igény szerint) ezen a rendkívül változatos és fantasztikus, egyedülálló élményt nyújtó tájon (hegyek, völgyek, óceán part, kaktuszligetek, babérerdők és hihetetlenül látványos  kilátópontok, ezen a rendkívül változatos természeti csodán).

A fennmaradó napokon a városnézés és strandolás mellett plusz két programot: Óceán parti kajak túrát, valamint Bálna és delfin néző hajókázást szervezünk. 

Az éjszakai élet kihagyhatatlan, méltán híres része a nyaralóövezetnek ezen a szigeten és ennek felderítése is része a programtervnek, csak úgy, mint opcionálisan a Teide vulkán túra, amely egyedülálló Marsbéli világba enged betekintést, a 3800 méter magason lévő kráterről. 

Mindezeken kívül is számtalan fakultatív programra van lehetőség, mint pl. a Loro park, Siam park, Jungle Park, Majompark, Pálmafa park...stb. Illetve extrémebbek is, mint pl. a Canyoning, siklóernyőzés, búvárkodás (vizsga nem szükséges).

A tábor költsége 399 euro, amit 200 euró befizetésével lehet foglalni. 

A tábor díja tartalmazza a szállást, a bérelt autók díját 3 napra, a Kajak túrát  és a Bálna és delfinnéző hajókázást, a túravezetést, a reptéri transzfert, valamint a teljes koordinációt és szervezést.

A Tábor lehetőséget ad arra, hogy aktívan és élménydúsan, jó társaságban töltsetek el egy hetet, Tenerife egyedülálló természeti csodáinak megismerése mellett, a sziget sokszínű élményeit is kiélvezve.

 


Kapcsolattartó: Lengyel Lívia +36203616177

 

1. résztvevő adatai

Kapcsolattartó adatai

+36 1 356 37 01