Jelentkezés

Motoros élmény tábor: , 2022-11-07 - 2022-11-14

Motoros élmény tábort hirdetünk Tenerife szigetére!

 

2022 november 7-14 ig túra enduró jellegű motoros tábor indul melynek keretein belül a sziget különleges terepeit járhatják be a jelentkezők.

Két magyar taborvezető és egy helyi túra vezető segítségével 10 fő részére biztosítunk lehetőséget.

A tábor nem csak a motorozásról szól, hanem a sziget élményeinek gyűjtögetéséről is. Így az óceán világát, a szörfözés szépségét is érezhetik a táborozók teljes testközelből.

A szállások Costa del silencioban lesznek ez a bázisa a tábornak és bérautokkal megközelítve vesznek részt a programokon a jelentkezők.

Számos fix és fakultatív programon keresztül egy nagyon tartalmas egy hetet lehet eltölteni velünk úgy, hogy közben a motorozásé a főszerep.

A motorok teljesen új 250 4T Fantic motorok (Yamaha blokk) esetleg régebbi KTM 450.

A tábor költsége 1100 euró, ami tartalmazza a 4 alkalmas vezetett motoros túrát (teljes felszereléssel)a szállás díjait a bérautók költségét, valamit egy alkalmas surf oktatást.

A repjegyet és az étkezést nem tartalmazza a tábor díja, azt mindenkinek egyénileg kell megoldani, de sok támogatást nyújt a szervező csapat ennek optimalizálásában.

Jelentkezni és foglalni 500 euró befizetésével lehetséges, ennek indításához üzenetben jelezzétek  a szándékot és küldjük az utazási irodánk linkjét a foglalási folyamathoz.

 

Ez egy olyan tábor lesz, ahol a sziget poros arcát is megmutatjuk némi adrenalin fröccsel vegyítve.

 

A táborba nem csak profi motorosokat keresünk, de az alap motoros tudás azért elvárás, melynek kapcsán egyeztess a tabor vezetővel aki pár kérdésből meg fogja tudni határozni hogy a tudásod és a tábor útvonalai mennyire találnak egymásra!

 

HLT mi élményben otthon vagyunk !

 

1. résztvevő adatai

Kapcsolattartó adatai

+36 1 356 37 01